Imperial Brands in Joure fabriek

Magazijnmeester

De magazijnmeester bij Imperial Brands beheert de inkomende en uitgaande goederenstroom voor onze fabriek in Joure. Als magazijnmeester is het belangrijk dat je goed weet om te gaan met automatisering zodat je zaken als voorraad, locatie en kwaliteiten kunt bijhouden en analyseren. Als spin in het web werk je hierbij nauw samen met de collega’s van de afdelingen Inkoop, Verpakkingen en Planning. 

Werken bij Imperial Brands

Als één van de 50 productielocaties van Imperial Brands wordt in de fabriek in Joure shag geproduceerd van verschillende vooraanstaande merken. Imperial Brands is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers om samen te bouwen aan de vooruitgang van onze fabriek. Hardwerkende en ondernemende magazijnmeesters zijn essentieel onderdeel van dit succes. Als werkgever bieden we jou een werkplek waar je je ambitie kwijt kunt binnen een enthousiast team. In een 3 of 5 ploegendienstrooster draag je zorg voor een adequate ontvangst van materialen en goederen en voer je kwantitatieve en kwalitatieve controles uit. 

Bekijk hier wat de functie magazijnmeester bij Imperial Brands Joure inhoudt en de lopende vacatures. 

Competenties magazijnmeester
Kwantitatieve en kwalitatieve controle
Laden en lossen van trailers
Proactief communiceren met verpakking-, planning-/inkoopafdeling
Administratieve verwerking van de geladen goederen

Geen vacature?

Staat er op dit moment geen actuele vacature? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@nl.imptob.com. 

Actuele vacatures Magazijnmeester

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als je aan de slag gaat als magazijnmeester? Kun jij uitstekend plannen en organiseren, beschik je over een heftruck/reachtruckcertificaat en is nauwkeurig werken en een zeer service- en klantgerichte instelling voor jou de normaalste zaak van de wereld? Wil jij werken bij een leuk en stabiel bedrijf met een prettige werksfeer? Beschik je over een MBO-3 werk- en denkniveau, ben je flexibel en ben je gewend om te werken met MS-Office? 

Bekijk hieronder onze openstaande vacature voor magazijnmeester.

"Ik wordt hier gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan."
"Ik wordt hier gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan."

Imperial Brands in Joure

 

 

Magazijnmeester bij Imperial Brands

De magazijnmeester draagt zorg voor de dagelijkse magazijnactiviteiten, zodat deze op de meest efficiënte wijze wordt uitgevoerd en dat de continuïteit wordt gewaarborgd. De magazijnmeester is verantwoordelijk voor de correcte uitgifte van de goederen op het juiste moment. Omdat wij werken volgens voorraad principes is het essentieel dat de uitgifte goed wordt gepland en dat er overzicht is over de diverse voorraad goederen en materialen. Je draagt zorg voor een adequate ontvangst van materialen en goederen en voert kwantitatieve en kwalitatieve controles uit. Je plaatst de materialen op correcte wijze in de magazijnstellingen en zorgt voor de juiste administratieve verwerking van mutaties in de voorraden. Je zorgt voor het soepele verloop van aanvoer en uitvoer van goederen in het magazijn. 

De collega’s vertrouwen op jouw punctualiteit als het gaat om het tijdig klaar zetten van de materialen voor de productie. Want jij begrijpt dat een betrouwbare beschikbaarheid en levering van materialen en goederen van essentieel belang is voor de voortgang in de fabriek. Je lost en laadt de trailers die voor het transport van en naar onze fabriek ons meerdere malen per etmaal bezoeken. Je draagt er zorg voor dat de dagelijkse magazijnactiviteiten op de meest efficiënte wijze worden uitgevoerd en dat de continuïteit wordt gewaarborgd. Je hebt er plezier in om orde te scheppen in de dynamiek die hoort bij een internationale productielocatie.