Imperial Brands in Joure fabriek

Onze waarden

Onze waarden vatten perfect samen waar Imperial Brands voor staat, ze bepalen wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen.

Onze waarden

Onze waarden creëren een gemeenschappelijke band, leiden ons in de manier waarop we zaken doen en ze beïnvloeden ons gedrag. We geven uiting aan onze waarden door ze op onze eigen manier tot leven te brengen, elke dag opnieuw in alles wat we doen. Onze waarden staan voor samenwerking, onze onophoudelijke drive naar verbetering, het nemen van onze verantwoordelijkheid en het ten volle benutten van onze kansen. Ze zijn als het ware de basis van ons succes.

''Imperial Brands is voor mij een goede werkgever. Er is een goede CAO, leuke sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn uitstekend.''
''Imperial Brands is voor mij een goede werkgever. Er is een goede CAO, leuke sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn uitstekend.''

Sander de Vink

Onze waardenStart with the Consumer

Alles draait om de Consument

Alles wat we doen begint vanuit de consument - zij zijn ons bestaansrecht Weten wat de consument wil, is de sleutel tot ons succes Goede beslissingen zijn gebaseerd op data, inzichten en ervaring. 

Collaborate with Purpose

Doelgericht samenwerken

Elkaar helpen is een onderdeel van ons werk Ik heb vertrouwen in het werk van mijn collega’s Samenwerken geeft uiteindelijk het beste resultaat.

Take Accountability with Confidence

Neem je verantwoordelijkheid met vertrouwen

Afspraak is afspraak Het is goed je mening te geven Neem je verantwoordelijkheid en wijs niet naar een ander.


Be Authentic, Inclusive to all

Wees jezelf, sta open voor anderen

Iedereen is welkom Je wordt gewaardeerd om wie je bent Doordat we allemaal verschillend zijn, maakt dit ons als bedrijf sterker.

Build our Future

Bouw aan onze toekomst

Ik geloof in ons succes Het is belangrijk open te staan voor nieuwe dingen Door te leren van fouten en tegenslag worden we succesvol.