Imperial Brands in Joure fabriek

Teamleider verpakkerij

Als teamleider verpakkerij zorg je ervoor dat het team op zijn best presteert en dat het team ook het beste uit zichzelf weet te halen. Samen met de andere teamleiders ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en de output van de afdeling. En je bewaakt de dagelijkse voortgang, je controleert de planning, signaleert hiaten of belemmeringen op de vloer en onderneemt hierin direct de nodige acties. Je bent dus bezig met de kwaliteit van het werk dat een team aflevert. 

Werken bij Imperial Brands

Bij Imperial Brands zijn er veel verschillende functies die van belang zijn in het productieproces. Als toonaangevende tabaksproducent die haar producten verkoopt in 160 landen over de hele wereld vinden wij innovatie en ontwikkeling enorm belangrijk. We zijn daarom ook altijd op zoek naar medewerkers die hiervoor open staan. We vinden het belangrijk dat mensen goed in teams kunnen werken en open staan voor elkaars ideeën. Hierdoor bouwen we aan een sterk saamhorigheidsgevoel wat ons als bedrijf versterkt. Een teamleider speelt hierin een zeer grote rol. 

Bekijk hier wat de functie teamleider verpakkerij bij Imperial Brands in Joure inhoudt en de lopende vacatures. 

Competenties teamleider verpakkerij
Probleemoplossend vermogen
Plannen organiseren
Resultaatgerichtheid
Communicatief vaardig

Teamleider verpakkerij bij Imperial Brands in Joure

Om te zorgen dat alles loopt zoals het hoort, is het belangrijk om als teamleider het gesprek aan te gaan met de mensen aan wie je leidinggeeft. Met je gedrevenheid, positieve energie en enthousiasme, creëer je draagvlak voor veranderingen en verbeteringen en je weet dit op de juiste wijze te communiceren. Je bent bij Imperial Brands aanspreekpunt voor ideeën en knelpunten die er zijn en je vertaalt dit door naar iets werkbaars voor het team. Zo zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Imperial Brands werkt met de nieuwste en modernste verpakkingslijnen, dus uiteraard beschik je over een goed technisch inzicht. Aan de hand van de week-en dagplanning weet je precies wat er moet worden geproduceerd.  

Je ziet erop toe dat er wordt gewerkt volgens de intern en extern geldende veiligheids- en kwaliteitseisen. Je zorgt voor een juiste administratie, leidt het periodieke werkoverleg, voert functioneringsgesprekken en je bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding. Door het benutten van de kwaliteiten van de medewerkers zorg je ervoor dat op de korte en lange termijn de beste resultaten worden behaald naar maximale tevredenheid. Samen met het team zorg je voor de juiste werksfeer, teamgeest en samenwerking. Je bent coachend en wilt je team continu naar een hoger niveau tillen. Iedere shift start je met een kort team overleg (MBU meeting) waarin de resultaten en de verbeteracties worden besproken. Vervolgens ga je aan de slag en speel je in op ad hoc situaties die ontstaan.

"Door samen te werken met mijn team, heb ik mijzelf beter leren kennen."
"Door samen te werken met mijn team, heb ik mijzelf beter leren kennen."

Imperial Brands in Joure

 

 

Lopende vacatures

Wil je de uitdaging als teamleider verpakkerij aangaan bij Imperial Brands? Beschik jij minimaal over een MBO-4 werk- en denkniveau en weet jij jouw team op de juiste manier te motiveren zodat er voortdurend progressie wordt geboekt? Heb jij ervaring in een productie-omgeving waar de druk altijd aanwezig is? Bekijk hieronder onze openstaande vacature voor teamleider verpakkerij.

Vacature teamleider verpakkerij

Vacature teamleider verpakkerij

Ben jij die echte multi-tasker die houdt van een dynamische werkomgeving? Is leidinggeven je tweede natuur?
Bekijk de vacature

Geen vacature?

Staat er op dit moment geen actuele vacature? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@nl.imptob.com.