Imperial Brands in Joure fabriek

Verpakkingsoperator

De verpakkingsoperator bij Imperial Brands zorgt dat het productieproces soepel verloopt. De verpakkingsoperator weet het optimale uit de verpakkingslijnen te halen en zorgt daarmee dat de consument precies krijgt wat hij vraagt. Dit doe je met behulp van high tech verpakkingslijnen waarop verschillende verpakkingen worden gebruikt. Een ideale omgeving om jezelf verder te ontwikkelen tot vakkundig operator.

Werken bij Imperial Brands in Joure

Werken bij Imperial Brands betekent werken voor een groot én gezond bedrijf. Imperial Brands is een toonaangevende tabaksproducent met een fabriek in Joure. Hier werken operators in ploegendienstrooster dagelijks aan het nauwgezet monitoren van het productieproces van diverse topmerken shag. Door de samenwerking tussen medewerkers verloopt dat proces soepel. Verpakkingsoperators, onderhoudsmonteurs en engineers werken samen om het proces continue te optimaliseren. Ook door op tijd problemen te signaleren wordt de productiestagnatie beperkt bij storingen. Zo zorgen we met zijn allen dat de Imperial Brands fabriek in Joure optimaal functioneert. 

Bekijk hier wat de functie verpakkingsoperator bij Imperial Brands in Joure inhoudt en de lopende vacatures. 

Competenties verpakkingsoperator
Technisch inzicht
Eerstelijns (onderhoud)werkzaamheden
Probleemoplossend werken
Voortdurend verbeteren

Verpakkingsoperator bij Imperial Brands in Joure

Onze verpakkingsoperators zorgen ervoor dat onze producten met de beste kwaliteit van de band rollen. Als operator bouw jij de lijnen om, stel je de machines in en controleer je het procesverloop en de kwaliteit van het eindproduct. Bij afwijkingen onderneem je uiteraard meteen actie. Verder registreer je gegevens over de productie output en voer je zelf kleine onderhoudstaken uit. Het analyseren, verhelpen en voorkomen van storingen behoren eveneens tot je taken. Jouw werkdag als verpakkingsoperator bij Imperial Brands begint met een kort teamoverleg voor het bespreken van de resultaten en het oplossen van problemen. Je wordt gestimuleerd in het meedenken en uitvoeren van verbeteringen. Imperial Brands biedt een hightech omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. 

Als je als verpakkingsoperator bij ons aan de slag gaat, krijg je de kans om verschillende werkzaamheden uit te voeren en lever je een belangrijke bijdrage aan ons productieproces. Je krijgt de kans te groeien en je ideeën te delen in enthousiaste teams die allemaal hetzelfde doel hebben. Zo kunnen we ons proces iedere dag verbeteren en problemen vroegtijdig opsporen. Als verpakkingsoperator ken jij het proces als geen ander en kun je snel constateren waar verbeteringen in het proces mogelijk zijn. 
Bij ons ben je verzekerd van een uitdagende omgeving en een enthousiast team met goede arbeidsvoorwaarden. Als collega ben je net als ons een echte teamspeler en je hebt een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn. Je hebt passie voor techniek en je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de verdere groei van Imperial Brands. Je hebt een MBO -3 werk- en denkniveau en beschikt over technische vaardigheden en technische inzicht.  Ervaring in de voedings- en of procesindustrie is mooi meegenomen. Je neemt actief deel aan probleemoplossing en denkt mee in ‘voortdurend verbeteren’. Herken jij jezelf hierin? 

"Bij Imperial Brands krijg je alle vrijheid en kennen we veel uitdagingen als operators."
"Bij Imperial Brands krijg je alle vrijheid en kennen we veel uitdagingen als operators."

Imperial Brands Joure

 

 

Lopende vacature

Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan als verpakkingsoperator bij Imperial Brands? Bekijk hieronder onze openstaande vacature voor verpakkingsoperator.

Vacature operator

Vacature operator

Ben jij een gedreven operator die ervaring heeft met de verantwoordelijkheid over één of meer machinelijnen? Of ben je een aankomend talent met een groot technisch inzicht? Dan zoeken we jou!
Bekijk vacature

Geen vacature?

Staat er op dit moment geen actuele vacature? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@nl.imptob.com.