Contact met Imperial Tobacco

Slachtedyk 28a

8501 ZA Joure

0513 480 142

Onze waarden

Onze waarden vatten perfect samen waar Imperial voor staat, ze bepalen wie we zijn, wat we doen en hoe we het doen. Ze creëren een gemeenschappelijke band, leiden ons in de manier waarop we zaken doen en ze beïnvloeden ons gedrag. We geven uiting aan onze waarden door ze op onze eigen manier tot leven te brengen, elke dag opnieuw in alles wat we doen. Onze waarden staan voor samenwerking, onze onophoudelijke drive naar verbetering, het nemen van onze verantwoordelijkheid en het ten volle benutten van onze kansen. Ze zijn als het ware de basis van ons succes.

Onze waardenWe can
Everything is possible, together we win.

Onze positieve instelling is bepalend voor ons succes. Wij werken samen om de beste oplossingen te vinden en ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten om die oplossingen te realiseren. Er zijn altijd redenen waarom iets mogelijk is, niet waarom iets onmogelijk is. Het gaat niet over het bereiken van perfectie, maar over het vinden en uitvoeren van een pragmatische aanpak die wanneer nodig wordt aangepast. En werkt het niet meteen, dan zullen we nagaan waarom en het opnieuw proberen.

I own
See it, seize it, make it happen

Ik zie wat er moet gebeuren om onze doelen te bereiken. Als iets moet worden gedaan, zal ik het voortouw nemen en ervoor zorgen dat het snel gebeurt. Ik toon initiatief en moedig samenwerking aan. Je kunt erop rekenen dat ik de beste oplossing zal realiseren.

I am
My contribution counts, think free, speak free, act with integrity

Wat ik doe, draagt echt bij aan ons succes. Mijn bijdrage wordt gewaardeerd. Ik heb het gevoel dat ik vrij kan zeggen wat ik denk. Je kunt erop vertrouwen dat ik het juiste zal doen. Ik inspireer anderen om hetzelfde te doen: om een bijdrage te leveren die telt, vrij te spreken en integer te handelen.

We surprise
New thinking, new actions, exceed what’s possible

Wij stellen de bestaande aanpak ter discussie en reiken nieuwe en betere oplossingen aan. Wij streven ernaar de verwachtingen te overtreffen door dingen anders te bekijken en anders te doen.

I engage
Listen, share, make connections

Ik luister graag, leer graag en wissel graag ideeën uit. Ik moedig feedback aan en geef zelf constructieve feedback aan anderen. Ik gebruik communicatie om anderen te beïnvloeden en te motiveren. Ik begrijp mensen en bouw sterke partnerschappen op. Ik moedig anderen aan hetzelfde te doen.

We enjoy
Thrive on challenge, make it fun

Wij zien oplossingen, geen problemen. Wij houden van uitdagingen en werken samen om deze om te zetten in kansen. Wij genieten van wat we doen en vieren samen ons succes. Ons gevoel voor humor weerspiegelt onze winnaarsmentaliteit.

''Imperial Tobacco is voor mij een goede werkgever. Er is een goede CAO, leuke sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn uitstekend.''
''Imperial Tobacco is voor mij een goede werkgever. Er is een goede CAO, leuke sfeer en de arbeidsomstandigheden zijn uitstekend.''

Sander de Vink